01 august 2014

Koduvalve

Koduvalve

GSM Valveseadmed


AC Ehitus OÜ veebipood pakub KODUVALVE pakette korterite ja eramute turvalisuse tagamiseks.

Mitmekesiste võimalustega juhtmevaba GSM koduvalve süsteem.
Juhtmevaba valvesüsteem on ideaalne lahendus juhul, kui ei soovita kaableid vedada. Samas, kui on soov ja kaablid juba veetud, siis kõik meie pakutavad koduvalve seadmed toetavad ka juhtmetega andureid.

Valvesüsteemi käsitsemine on lihtne.

Valvesüsteem helistab ja saadab SMS'i Teie poolt etteantud telefonidele. Seadmed toimivad ideaalse naabrivalvena, kus lisaks Teie enda telefonile, saab häire ka naaber. Samuti on soovi korral ühendada valveseade soovitud turvaettevõtte patrullautoga.

Meie valvesüsteem on sobilik nii korrusmaja korteri, eramu, ridamaja, suvila, garaaži, jahi või kaatri ja haagissuvila valveks.

Valveseadmega on võimalik liita kaamerasüsteem, mis tagab häire korral võimaluse telefoniga jälgida valvatava objekti ümbruses toimuvat.

Koduvalve toetab ka nutikaid pistikuid (Smart Socket), mis annab võimaluse telefoni teel juhtida koduseid elektriseadmeid.

GSMvalve koduvalve süsteem on täiesti juhtmevaba. Seinakontaktist voolu vajab vaid keskjaam. Voolukatkestuse korral töötab jaam edasi sisseehitatud akudel ja voolukatkestusest annab valveseade ka Teile SMS'iga teada.

Lepingu- ja kuumaksuvabad valveseadmed. Hind alates 110 EUR!

Rohkem infot: TEL:56668165 ; mart@acehitus.ee ; http://www.gsmvalve.planet.ee